Overzicht
Reade Revalidatiecentrum Overtoom

Reade Revalidatiecentrum Overtoom - Amsterdam

Renovatie van 54 zorgkamers en vide

Nadat we eerder al voor revalidatie- en reumacentrum Reade Overtoom in Amsterdam de entreehal hadden verbouwd, zijn ook de 54 zorgkamers, alle gangen en trappenhuizen op deze locatie door ons gerenoveerd. 

De zorgkamers zijn eerst compleet gestript en vervolgens voorzien van nieuwe vloeren en plafonds en fris schilderwerk op de wanden. Overal zijn de wandplaten, wandcontactdozen, tv-beugels en kasten vervangen en hebben we decoratieve elementen in de kamers aangebracht. Ook in de gangen en trappenhuizen zijn nieuwe vloeren gelegd en de wanden geschilderd.

Multifunctionele vide
Daarnaast is de vide verbouwd die een combinatie van revalidatie-, oefen- en relaxruimte voor cliënten wordt. Monto Vastgoed heeft deze multifunctionele centrale ruimte volledig omgebouwd, ingericht en geschilderd. We hebben de wanden beplaat met Oscar Decor, verlichting gemonteerd en in de meubels zijn oplaadpunten en computeraansluitingen aangebracht.

Monto werkt, ook voor uw vastgoedproject

Met onze jarenlange ervaring in onderhoud van vastgoed en bouwmanagement staan wij u met raad en daad terzijde. Oplossingsgericht meedenken, kwaliteit leveren, slimme werkplanningen, duurzaam inkopen, afspraken nakomen en overlast beperken is voor ons vanzelfsprekend. Uw vastgoed is bij Monto in goede handen, want wij gaan voor tevreden opdrachtgevers, duurzame relaties en een optimaal resultaat. Monto werkt, ook voor u. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak en ervaar wat Monto voor uw vastgoed kan betekenen.
 

Indien gewenst kunt u met het invullen van onderstaand formulier ook onze beleidsverklaring opvragen.

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.