Overzicht
Monumentaal grachtenpand

Monumentaal grachtenpand - Amsterdam

Complete renovatie en verduurzaming monumentaal grachtenpand aan de Herengracht

Voor de renovatiewerkzaamheden en verduurzaming van een prachtig Amsterdams grachtenpand kwamen alle disciplines van de gezamenlijke Monto bedrijven samen, om dit omvangrijke project volgens de regels voor monumenten en in samenspraak met de architect op de juiste manier en met behoud van de originele details te verbouwen. 

 

Airco’s voor verwarmen, koelen en ventileren

Na het slopen van het oude interieur werden er van beneden tot boven nieuwe wanden, vloeren en plafonds geplaatst. Op enkele plekken waar het monumentale glas niet kon worden behouden, werden de klassieke sponningen voorzien van speciaal vacuümglas voor monumenten. Door het hele pand installeerden de vakmensen van Monto Installatietechniek airco’s voor verwarmen, koelen en ventileren en vervingen zij de volledige elektrotechnische installatie en datakabels. 

 

Oudhollandse dakpannen

Ook werd het dak van het historische pand gerenoveerd, waarbij wij Oudhollandse dakpannen gebruikten. Van het souterrain tot de nok op de vierde verdieping werd bovendien alles geïsoleerd. 

 

Stoffering en schilderwerk

Vervolgens verzorgen wij de inrichting en aankleding van de kantoorunits met bijbehorende ruimtes. Toiletgroepen aanleggen, pantry’s plaatsen en de verschillende ruimtes van stoffering voorzien. De collega’s van Monto Schilderwerken gaven ten slotte zowel de binnenkant als buitenzijde een mooie, onderhoudsvriendelijke laag verf.

Monto werkt, ook voor uw vastgoedproject

Met onze jarenlange ervaring in onderhoud van vastgoed en bouwmanagement staan wij u met raad en daad terzijde. Oplossingsgericht meedenken, kwaliteit leveren, slimme werkplanningen, duurzaam inkopen, afspraken nakomen en overlast beperken is voor ons vanzelfsprekend. Uw vastgoed is bij Monto in goede handen, want wij gaan voor tevreden opdrachtgevers, duurzame relaties en een optimaal resultaat. Monto werkt, ook voor u. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak en ervaar wat Monto voor uw vastgoed kan betekenen.
 

Indien gewenst kunt u met het invullen van onderstaand formulier ook onze beleidsverklaring opvragen.

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.