Overzicht
Heidrick & Struggles

Heidrick & Struggles - Amsterdam

Complete etage met kantoortuinen
Voor recruitmentbureau Heidrick & Struggles in Amsterdam verbouwden wij de 1e etage naar een kantooretage met verschillende kantoortuinen, vergaderruimtes en zogenaamde telefooncellen, waarin medewerkers in alle rust een telefoongesprek kunnen voeren of kunnen werken.

Akoestische wandbekleding
De etage werd voorzien van een nieuw plafond, glazen wanden en systeemwanden, stoffering en decoratieve wandpanelen met houten latten die de akoestiek in de kantoorruimtes gunstig beïnvloeden. Ook de belettering in het interieur is door ons verzorgd.
 

Monto werkt, ook voor uw vastgoedproject

Met onze jarenlange ervaring in onderhoud van vastgoed en bouwmanagement staan wij u met raad en daad terzijde. Oplossingsgericht meedenken, kwaliteit leveren, slimme werkplanningen, duurzaam inkopen, afspraken nakomen en overlast beperken is voor ons vanzelfsprekend. Uw vastgoed is bij Monto in goede handen, want wij gaan voor tevreden opdrachtgevers, duurzame relaties en een optimaal resultaat. Monto werkt, ook voor u. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak en ervaar wat Monto voor uw vastgoed kan betekenen.
 

Indien gewenst kunt u met het invullen van onderstaand formulier ook onze beleidsverklaring opvragen.

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.