Overzicht
Entreehal Reade - revalidatie & reumatologie

Entreehal Reade - revalidatie & reumatologie - Amsterdam

Vriendelijk entree voor cliënten en bezoekers

Als onderdeel van de volledige renovatie van het Revalidatie- en reumatologiecentrum Reade op de Overtoom in Amsterdam mocht Monto Vastgoed beginnen met de verbouwing van de entreehal. 

Betere akoestiek en privacy
Hierbij is onder andere de receptiebalie verplaatst, zijn de plafonds akoestisch verbeterd, is alles voorzien van nieuwe meubels en stijlvolle lampen met Ledverlichting en hebben wij het schilderwerk en de stoffering verzorgd. De entreehal heeft met dit alles een lichtere en vriendelijkere uitstraling gekregen. Voor de privacy van cliënten en hun bezoek zijn met roomdivider panelen ook nog diverse zithoeken in de ruimte gecreëerd.
 

Monto werkt, ook voor uw vastgoedproject

Met onze jarenlange ervaring in onderhoud van vastgoed en bouwmanagement staan wij u met raad en daad terzijde. Oplossingsgericht meedenken, kwaliteit leveren, slimme werkplanningen, duurzaam inkopen, afspraken nakomen en overlast beperken is voor ons vanzelfsprekend. Uw vastgoed is bij Monto in goede handen, want wij gaan voor tevreden opdrachtgevers, duurzame relaties en een optimaal resultaat. Monto werkt, ook voor u. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak en ervaar wat Monto voor uw vastgoed kan betekenen.
 

Indien gewenst kunt u met het invullen van onderstaand formulier ook onze beleidsverklaring opvragen.

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.